फाइव लिटिल डायनासोर Five Little Dinosaurs Nursery Rhyme Lyrics

फाइव लिटिल डायनासोर Five Little Dinosaurs Nursery Rhyme Lyrics

Dinos as lively as they can be
But one egg’s stuck in a tree
Get it down
Dinos as lively as they can be
They have ideas, you see
Dinos, they work as a dino team
But they have trouble it seems
Getting eggy out from the tree
Dinos, why don’t you see
If there’s another idea.

Dinos they jump all at once to see
If a quake will shake the tree
Boom! Boom! Boom!
Oopsie! The fruits fell right out the tree
Sticky as fruits can be!
Dinos, they work as a dino team
But they have trouble it seems
Getting eggy out from the tree
Dinos, why don’t you see
If there’s another idea.

Dinos they swing like in a trapeze
They think that this is a breeze!
Whoa! Whoa! WHOA!
Hey now! Don’t let go so quick-a-ly!
Look, now! You just missed the tree!
Dinos, they work as a dino team
But they have trouble it seems
Getting eggy out from the tree
Dinos, why don’t you see
If there’s another idea.

Dinos, they stack one on top of each
Stretching, just so they can reach
Poor Eggy!
Whoa there! You think you can reach the top?
Yippee! Be careful, don’t drop!
Dinos, they finally did succeed
Working as a dino team!
They got Eggy out from the tree
Dinos why don’t you see
What is inside the last egg!

डाईनोस एस लिवेली एस दे कैन बी
बट वन एग’स स्टक इन अ ट्री
गेट इट डाउन
डाईनोस एस लिवेली एस दे कैन बी
दे हैव आइडियाज यू सी
डाईनोस दे वर्क एस अ डाईनो टीम
बट दे हैव ट्रबल इट सीम्स
गेटिंग एग्गी आउट फ्रॉम द ट्री
डाईनोस व्हाई डोंट यू सी
इफ देयर’स ऐनअदर आईडिया

डाईनोस दे जम्प आल एट वन्स टू सी
इफ अ क्वेक विल शेक द ट्री
बूम !बूम ! बूम !
ऊप्सी! द फ्रूट्स कैन बी!
डाईनोस दे वर्क एस अ डाईनो टीम
बट दे हैव ट्रबल इट सीम्स
गेटिंग एग्गी आउट फ्रॉम द ट्री
डाईनोस व्हाई डोंट यू सी
इफ देयर’स ऐनअदर आईडिया

डाईनोस दे स्विंग लाइक इन अ ट्रापेज़
दे थिंक दैट दिस इज अ ब्रीज!
व्होआ ! व्होआ ! व्होआ !
हे नाउ डोंट लेट गो सो क्विकअली!
लुक नाउ ! यू जस्ट मिस्ड द ट्री !
डाईनोस दे वर्क एस अ डाईनो टीम
बट दे हैव ट्रबल इट सीम्स
गेटिंग एग्गी आउट फ्रॉम द ट्री
डाईनोस व्हाई डोंट यू सी
इफ देयर’स ऐनअदर आईडिया

डाईनोस दे स्टैक वन ऑन टॉप ऑफ़ इच
स्ट्रेचिंग जस्ट सो दे कैन रीच
पुअर एग्गी!
व्होआ देयर ! यू थिंक यू कैन रीच द टॉप ?
यिप्पी! बी केयरफुल डोंट ड्राप !
डाईनोस दे फाइनली डीड सक्सिड
वर्किंग एज अ डाईनो टीम !
दे गॉट एग्गी आउट फ्रॉम द ट्री
डाईनोस व्हाई डोंट यू सी
व्हाट इज इनसाइड द लास्ट एग!

Leave a comment

Your email address will not be published.